Η Mavrogenis πρωταγωνιστεί στον χώρο της υγείας, στην Ελλάδα πάνω από 30 χρόνια, με προϊόντα και υπηρεσίες που δίνουν αξία στους ασθενείς και στους επαγγελματίες υγείας. Από το 2019, έχουμε επεκτείνει τη δραστηριότητά μας στην Κύπρο, με στόχο να προσφέρουμε απρόσκοπτα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η εταιρεία μας απασχολεί άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους υπαλλήλους, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στο όραμα και στην αποστολή της εταιρείας.
 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Mavrogenis η αποστολή μας
 
 

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες υποστήριξης που εξασφαλίζουν στους πελάτες μας καλύτερη ποιότητα ζωής και στους επαγγελματίες υγείας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τους ασθενείς τους.

 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Mavrogenis το όραμα μας
 

Επιδίωξή μας είναι να είμαστε η κορυφαία εταιρεία ιατροτεχνολογικών προϊόντων, διατηρώντας το θετικό ρυθμό ανάπτυξής μας, μέσω των συνεργασιών μας με εταιρείες που μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς, αλλά και την προτίμηση και εμπιστοσύνη των πελατών μας και των επαγγελματιών υγείας. Στόχος μας είναι να υπάρχει μια διαρκής προσπάθεια για τη βελτίωση της εταιρείας μας, μένοντας πάντα πιστοί στο ήθος και τις αξίες μας.

 

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Mavrogenis το όραμα μας
Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας και συμπεριφερόμαστε με ακεραιότητα.
Εργαζόμαστε με πάθος και ξεχωρίζουμε σε ό,τι κάνουμε.
Πιστεύουμε και επενδύουμε στη μάθηση και στην εξέλιξη των εργαζομένων.
Σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και η ικανοποίησή τους είναι για εμάς πρωτεύουσας σημασίας.
Πιστεύουμε στην ομαδική δουλειά και την ευγενή άμιλλα.
Στοχεύουμε σε βιώσιμη ανάπτυξη στηρίζοντας την κοινωνία και προστατεύοντας το περιβάλλον.