Ταχύτερη επούλωση ελκών μέσω προστασίας του έλκους.
Το Comfeel® Plus διαφανές είναι ένα λεπτό και εύκαμπτο υδροκολλοειδές επίθεμα.
Comfeel<sup>®</sup> Plus Υδροκολλοειδές Διαφανές1 Comfeel<sup>®</sup> Plus Υδροκολλοειδές Διαφανές2
Comfeel<sup>®</sup> Plus Υδροκολλοειδές Διαφανές3 Comfeel<sup>®</sup> Plus Υδροκολλοειδές Διαφανές4

Περιγραφή προϊόντος

 

Χρήση

To Comfeel® Plus διαφανές μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία χρόνιων ελκών χωρίς εξίδρωμα ή με λίγο εξίδρωμα και επιφανειακών οξέων τραυμάτων στα τελικά στάδια επούλωσής τους. Το Comfeel® Plus διαφανές μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιφανειακά εγκαύματα, επιφανειακά εγκαύματα μερικού πάχους, περιοχές δότου, μετεγχειρητικά τραύματα και απλές δερματικές βλάβες. Το επίθεμα μπορεί να παραμείνει πάνω στο έλκος έως και 7 ημέρες, ανάλογα με την κλινική εικόνα του.

Το υδροκολλοειδές επίθεμα Comfeel® Plus διαφανές είναι μια λεπτή και εύκαμπτη λύση για προστασία και επούλωση ελκών χωρίς εξίδρωμα ή με λίγο εξίδρωμα. Είναι διαφανές για να επιτρέπεται η επιθεώρηση του έλκους, χωρίς αλλαγή του επιθέματος. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την υποστήριξη της επιθηλιοποίησης του έλκους. 
 

Αδιάβροχη και αδιαπέραστη από βακτηρίδια εξωτερική μεμβράνη

Η ημιπερατή εξωτερική μεμβράνη επιτρέπει την εξάτμιση, ανάλογα με την ποσότητα του εξιδρώματος και είναι αδιαπέραστη από βακτηρίδια και υγρά.
 

Μηχανισμός δράσης

Όταν το επίθεμα έρθει σε επαφή με το εξίδρωμα του έλκους, σχηματίζει μια συνεκτική γέλη που απορροφά εξίδρωμα και έτσι δεν προσκολλάται στο έλκος.
 

Σύσταση προϊόντος

Το Comfeel® Plus διαφανές αποτελείται από σωματίδια νατριούχου καρβοξυμεθυλοκυτταρίνης (CMC) που απορροφούν την υγρασία. Η εξωτερική μεμβράνη είναι μια ημιπερατή μεμβράνη πολυουρεθάνης.


Κωδικοί Προϊόντος

Ονομασία προϊόντος Κωδικός Διάσταση Τεμ./Συσκευασία
Comfeel® Plus Υδροκολλοειδές Διαφανές 3542 15x20 εκ. 5