Το Peristeen είναι ένα σύστημα υψηλού αυτοϋποκλυσμού για άτομα που πάσχουν από ακράτεια κοπράνων, χρόνια δυσκοιλιότητα ή/και ακολουθούν χρονοβόρες μεθόδους διαχείρισης εντέρου. Η χρήση του Peristeen προλαμβάνει την ακράτεια κοπράνων ή/και τη δυσκοιλιότητα.
Peristeen<sup>®</sup> Σύστημα Υψηλού Αυτοϋποκλυσμού1 
Peristeen<sup>®</sup> Σύστημα Υψηλού Αυτοϋποκλυσμού2 

Περιγραφή προϊόντος

Το Peristeen κενώνει το έντερο εισάγοντας νερό μέσω ενός καθετήρα ορθού. Ιδανικά πραγματοποιείται ενώ είστε καθισμένοι στην τουαλέτα. Το νερό διεγείρει τους μύες του εντέρου και αποβάλλεται μαζί με τα κόπρανα, κενώνοντας με αυτό τον τρόπο το έντερο. Το Peristeen κενώνει το έντερο τόσο αποτελεσματικά που προλαμβάνει την ακράτεια κοπράνων και τη δυσκοιλιότητα για έως δύο ημέρες.

Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος σε σύγκριση με άλλες μεθόδους διαχείρισης του εντέρου όπου χρησιμοποιούνται φαρμακευτικές ουσίες, γιατί για τη λειτουργία του απαιτείται μόνο νερό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε μόνοι σας είτε με τη βοήθεια κάποιου φροντιστή και σας επιτρέπει να αποφασίσετε εσείς πότε και πού θέλετε να κενώσετε το έντερό σας. Η χρήση του σε τακτά χρονικά διαστήματα, είτε καθημερινά είτε κάθε δεύτερη μέρα, βοηθάει στη μείωση της αίσθησης δυσφορίας και του φόβου για πιθανή απώλεια κοπράνων ή δυσκοιλιότητα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να λάβετε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ταξιδέψετε και να εργαστείτε.

Το σύστημα υψηλού αυτοϋποκλυσμού  Peristeen περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για τον υποκλυσμό
  • Ένα τσαντάκι ταξιδιού
  • Μία συσκευή ελέγχου με αεραντλία για ρύθμιση παροχής νερού και αέρα
  • Έναν σάκο νερού
  • Δύο υδρόφιλους καθετήρες ορθού
  • Δύο σωλήνες σύνδεσης
  • Ένα ζεύγος ζωνών
Ο καθετήρας ορθού διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη.

Το Peristeen μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από ενήλικες όσο και από παιδιά. Ωστόσο προτού ξεκινήσετε για πρώτη φορά τη , είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας σας.

 


Κωδικοί Προϊόντος

Ονομασία προϊόντος Φύλο Κωδικός Τεμ./Συσκευασία
Peristeen® Σύστημα Υψηλού Αυτοϋποκλυσμού Για ενήλικες 29121 1
Peristeen® Σύστημα Υψηλού Αυτοϋποκλυσμού Για παιδιά 29126 1