Προβλήματα ούρησης & εντέρου

Προβλήματα ούρησης

Προβλήματα στην ουροδόχο κύστη όπως η ακράτεια ή η επίσχεση ούρων μπορεί να προκληθούν από διάφορες παθήσεις ή καταστάσεις. Αυτή η ενότητα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα αίτια και να διαλέξετε την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας.

Περισσότερα

Προβλήματα εντέρου

Χωρίς τη σωστή διαχείριση, τα προβλήματα εντέρου όπως η ακράτεια κοπράνων και η δυσκοιλιότητα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητα της ζωής σας. Αυτή η ενότητα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα αίτια και θα σας εξηγήσει ποιες είναι οι κατάλληλες μέθοδοι αντιμετώπισης.

Περισσότερα

Κάκωση Νωτιαίου Μυελού

Τα περισσότερα άτομα με κάκωση νωτιαίου μυελού αντιμετωπίζουν προβλήματα ούρησης και εντέρου. Αυτή η ενότητα σας εξηγεί τα συνηθέστερα προβλήματα καθώς και τις πιθανές τους λύσεις. Επιπλέον, σας παραθέτει χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη διαχείριση της κύστης και του εντέρου σας.

Περισσότερα

Πολλαπλή Σκλήρυνση

Αρκετά άτομα με πολλαπλή σκλήρυνση διαπιστώνουν ότι η νόσος επηρεάζει την ουροδόχο κύστη και το έντερό τους. Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες, διαφορετικές λύσεις και πρακτικές συμβουλές για την αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων ούρησης και εντέρου.

Περισσότερα

Δισχιδής ράχη

Πολλά παιδιά με δισχιδή ράχη δεν αντιλαμβάνονται αμέσως πότε πρέπει να κενώσουν την κύστη ή το έντερό τους και τους είναι δύσκολο να ελέγξουν τις κενώσεις τους. Η ενότητα αυτή περιγράφει τους τρόπους διαχείρισης των προβλημάτων αυτών και παρέχει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της φροντίδας της κύστης και του εντέρου.

Περισσότερα